57_1124569607

Stephex AKX er en ny serie med hestebiler fra markedsledende Stephex, hvor det er fokusert på praktiske løsninger og god plass. Det er god plass til 6 store hester, og sengeplass til 6 personer fordelt på 3 doble senger.

Utstyr living: Romslig bad med stor dusj, servant, speil og WC. Effektiv vannsystem med stor varmtvannsbereder og stor pumpe som sikrer godt vanntrykk.

XL Pop-Out
57_1866074323 57_1479266980 57_2028035751 57_700960531

Kjøkken med induksjonskokeplater, steke/microovn, kjøl/frys, oppvaskkum, Nespresso kaffemaskin og romslig med skapplass.

Stue med stor salong, Air Condition/varmepumpe, Bose Lydsystem, TV med Canal digital parabol og Blueray spiller. Store skap for oppbevaring av klær og stevneutstyr, samt godt med 230 stikk i hele living.

Utstyr hestedel: Store vifter og temperatur overvåkning.
Led daglys og nattlys, samt kamera.
Vinsj til å få inn større stevneskap og annet utstyr

Stort salskap på siden av bilen med lys og vannslange som er tilkoblet vannpumpe.

Stor lagringskapasitet under living.

Stevneskap i ulike størrelser kan leveres med bilen om ønskelig.
57_535898278 57_1767079575 57_1210537772 57_1230285232 57_184930112 57_1293507285 57_726714300
Bilen har stor nyttelast og store tanker for fersk og spillvann. Med kort akselavstand og styrbar boggi så er den lett å manøvrere på små plasser. Førerplassen har alt av utstyr, med handsfree løsning og GPS navigasjon. Ryggekamera og 3500 kg hengerfeste.

Bilen har det siste av motorteknologi og kvalifisert som EURO 6. Den har derfor lavt dieselforbruk og har ingen miljøbegrensninger i forhold til kjøring i Europeiske byer.

 

BETINGELSER


ALDER
Minimumsalder for å leie bil er 25 år, og man må ha hatt gyldig førerkort sammenhengende i minst 5 år. Unntak kan gjøres der organisasjoner/bedrifter leier bilen og har yngre sjåfører. Dette må eventuelt avtales på forhånd.

BETALING
Kunder uten kredittavtale må betale på forskudd. Reservasjonen er bekreftet når betaling har blitt registrert mottatt.

AVBESTILLINGSGEBYR
Alle bestillinger er bindene. Avbestilling må skje minimum 7 dager før bestilt avhentingstidspunkt. Hvis man unnlater å gjøre dette, ser vi oss nødt til å belaste et avbestillingsgebyr tilsvarende et døgns leie for aktuell biltype.

SELVRISIKODEKNING
Våre utleiepriser inkluderer forsikring. Alle leieforhold har egenandel ved skade, i de tilfeller det viser seg å være leietakers skyld eller om andre har påført skaden. Dette gjelder også skader som har blitt påført utenfor leietakers kontroll. Unntak er ved skade som dekkes av forsikring på motpartens kjøretøy.

Eventuelle skader som blir påført under leietiden og som har takst under egenandelen på kr 20 000,- skal erstattes i sin helhet av leietaker. Kostnader i forbindelse med flytting av bilen til Kingsrød Lastebilsenter AS/eventuelt annet verksted belastes leietager.

Det presiseres at det ikke er mulig for leietaker å utbedre eventuelle skader selv.

EGENANDEL
Kr 20 000,-

HENTING / LEVERING
Etter avtale. Leieforholdet begynner på klokke slett ved henting og gjelder 24 timer frem pr døgn eller spesifisert tidsrom i kontrakt.

Ved for sen levering blir det fakturert kr 800 eks mva pr time. Ved over 5 timer for sen levering faktureres det for 1 døgn ekstra leie.

Kilometer utover 250km/døgn (1000km/helg) faktureres det kr 10,00 eks mva pr km.

Meld fra om eventuelle mangler på lastebilen før du kjører/tar den i bruk.

Les gjennom manualen fra produsenten av bilen og eventuelt instruksjonsbok fra chassi produsent, slik at feilbruk unngås.

Vær spesielt oppmerksom på høyde, utslag og bakkeklaring.
BILEN MÅ ALLTID HEVES VED KJØRING PÅ UJEVN VEI ELLER OVER FARTSDUMPER HVOR DET ER FARE FOR AT DEN SLÅR NEDI.

Kun skader/mangler som blir skrevet ned ved utlevering

BOMVEIER/AUTOPASS
Bompasseringer, diesel om bilen ikke er fylt opp og beregnet forbruk av Adblue belastes etterskuddsvis, om ikke annet er avtalt og fremgår på faktura.

Ved feil passering tilkommer et gebyr i tillegg til passeringsprisen.

PARKERINGSGEBYR/BØTER
Dersom De blir ilagt gebyr for feil-parkering må denne betales omgående. Vær spesielt oppmerksom på de mange private parkeringsplasser som ofte krever betaling hele døgnet. NB! Manglende betaling av parkeringsgebyr vil medføre et krav mot Dem personlig. Gebyr, samt tilleggsgebyr, kan øke med flere hundre kroner.

Ved kontrollgebyr og hvor vi må videreformidle dette eller oppgi informasjon til politiet eller viderefakturere gebyr, tilkommer det ett gebyr på 300 eks mva

TILBAKELEVERING
Lastebilen skal rengjøres etter bruk.

 

SPESIFISERING:


Hestedelen:
Rengjøring av gulv, vegger og tak.

Utvendige skap:
Kostes/eventuelt støvsuges. Vaskes med vann KUN om det er skittent.

Living:
Gulv, toalett og tilgrisede flater vaskes/tørkes av. Tekstiler/madrasser og salong  støvsuges. Dyner/puter må luftes. Bestikk, kjøkkenartikler vaskes og legges på plass i skap. Kjøleskap og stekeovn vaskes om det er tilgriset.

Førerplass:
matter og eventuelt skitt/støv.

Utvendig:
Vaskes utvendig KUN hvis kjøretøyet har blitt tilgriset. Kun høytrykk med moderat trykk eller slange kan brukes. (Ikke vaskemaskin)

Tank for toalett:
spillvannstank og hovedvanntank skal tømmes, om det ikke er avtalt noe annet.

Manglende rengjøring etter faktureres med kr 550 eks mva/pr time. Kostnader for eventuell tømming av toalett og spillvannstank kommer i tillegg

ANDRE PUNKTER:
Lastebilen skal ikke overlastes eller på annen måte brukes utover det den er bygget for.

Utleier er ikke ansvarlig for uforsiktig/uriktig bruk.

Forbruksartikler som ligger i bilen og som blir benyttet, må informeres om ved tilbakelevering slik at dette blir ført på sluttfaktura.

Hele lastebilen, inkludert hestedelen er røykfri.